Avoin hakemus - Opinnäytetyöntekijä / Systems

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.


Kiinnostaako opiskeluihin liittyvän lopputyön (diplomityö, gradu, YAMK tutkinto) tekeminen valvonta-, tiedustelu ja johtamisjärjestelmien parissa ohjelmisto-osaamisen huippuyksikössä?

Opinnäytetyöntekijä / Systems 


Kerro itsestäsi ja osaamistaustastasi sekä mahdollisista ideoista lopputyösi osalta. Lopputyöntekijänä saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa Patrian erityislaatuisessa toimintaympäristössä.

Olemme erityisen kiinnostuneita lopputyöntekijöistä ohjelmistokehityksen eri osa-alueilta (kuten prosessit, tietoturvallisuus ja testausautomaatio) sekä laaja-alaisesti eri toteutusteknologioista (kuten web, Java ja C++).

Avainosaamisalueina ovat radioteknisiin tiedustelu- ja valvontajärjestelmiin liittyvä kyvykkyys sekä alan uusimmat trendit, kuten LVC, kyber, digitalisaatio, tekoäly ja data-analytiikka. 

Teknisten osaamisten ohella onnistumisen edellytyksenä ovat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, kunnianhimo ja palava into oppia uutta ja tehdä asioita entistä fiksummin.


Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Hakuaika alkaa: 05.01.2021 10:00Hakuaika päättyy: 31.12.2021 23:55

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys