Suunnitteluinsinööri tai lujuuslaskija / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme nyt Jämsän Halliin

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ TAI LUJUUSLASKIJAA

Tehtäviin kuuluvat sotilas- ja siviili-ilma-alusten muutos- ja korjaustöiden suunnitteluun, lujuuslaskentaan ja ongelmanratkaisuun liittyvät työt osaamispohjan mukaisesti sekä projektien koordinointityöt suunnittelun ja tuotannon välillä. Tuotannon tukitoimet asiantuntijana, ongelmanratkaisijana ja töiden koordinoijana ovat oleellisin osa työtä. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Hakijalta edellytetään:

•    vähintään insinöörin tutkintoa
•    lentotekniikan tuntemusta
•    vähintään lujuusopin perustietämystä
•    hyvää englannin kielen taitoa
•    käytännönläheistä lähestymistapaa ongelmanratkaisuissa
•    suunnittelutehtävien organisointikykyä

Lisäksi arvostamme:  

•  kevytrakennetekniikan, komposiittirakenteiden ja NDT-menetelmien tuntemusta
•  kokemusta sotilasilma-aluksien järjestelmistä ja eheydenhallinnasta

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työmme ja työtapojemme jatkuvaan parantamiseen.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen 30.11.2020 mennessä.

Tiedusteluihin vastaavat arkisin kello 8–16 Janne Linna, 040 869 3663 ja Jarkko Tikka, 040 869 3308.

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 17.11.2020 08:00Hakuaika päättyy: 30.11.2020 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli