Helikopteriasentaja / Aviation, Utti

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.  

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.


Nyt haemme Kouvolan Uttiin


HELIKOPTERIASENTAJIA


Helicopters Utin operatiiviseen yksikköön NH90-helikopterin huolto- ja korjaustöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • lentokonealan ammattikoulutusta 
  • ensiluokkaista, helikopterityöhön soveltuvaa työskentelytapaa ja -asennetta 
  • hyvää englannin kielen taitoa 
  • erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja itsenäistä otetta ongelmanratkaisussa sekä 
  • aktiivista ja oma-aloitteista työotetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän osaavassa ja asiakasläheisessä tiimissä sekä Patrian henkilöstöedut. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Tomi Rautiainen p. 040 869 3725 ja tuotannon esimies Jori Vanhatalo p. 040 869 3204.


Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.  
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
Hakuaika alkaa: 26.08.2020 08:00Hakuaika päättyy: 30.09.2020 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Kouvolan Utti