Päälennonopettaja, Aviation, Pirkkala

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.  

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme Pirkkalaan

PÄÄLENNONOPETTAJAA

Päälennonopettajan (Chief Flight Instructor, CFI) tehtävässä olet lentokoulutuksen huippuketjussa vastaten lentokoulutuksen standardisoinnista ja laadusta, lennonopettajien kertauskoulutuksesta ja lentokoulutuksen turvallisuudesta. Pääset suunnittelemaan koulutusta yhdessä koulutuspäällikön ja pääteoriakouluttajan kanssa, pääset järjestämään lentokokeita ja tarkastuslentoja sekä arvioimaan pätevyyksiä. Olet tiiviisti mukana kasvattamassa suomalaista huippukoulutusta kansainväliseksi menestystarinaksi uusien lentoyhtiöasiakkuuksiemme kanssa.

Vaatimuksena tehtävään ovat hyvät johtamistaidot, vahva näkemys lentokoulutuksen kokonaisuudesta ja viranomaisen määrittämät lentokokemusvaatimukset. Vaatimuksena on vähintään 1000 tuntia kokonaislentokokemusta, josta vähintään 500 tuntia lennonopetusta. Lennonopetuksesta 200 tuntia voi olla simulaattoriaikaa.

Meillä tehtävänkuvastasi on mahdollista rakentaa juuri sellainen, joka tukee sinun toivomiasi osa-alueita. Painottuupa toiveesi sitten kouluttamiseen, organisaation kehittämiseen tai muihin ilmailun osa alueisiin. Patria on konsernina sellainen, jossa ilmailun ammattilainen saa erityisen hyvät mahdollisuudet.

Palkkataso kestää vertailun muiden alan toimijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme muita huomattavia etuja mm. laajan työterveyshuollon.

Erittele hakemuksessa lupakirjasi, kelpuutuksesi ja lentokokemuksesi sekä kuvaa myös, mitä lisäkoulutusta mahdollisesti tarvitset. Tarvittaessa koulutamme ne sinulle.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Vesa Kaartinen p. +358 40 869 2094 ja operatiivinen johtaja Ville Kettula p. +358 40 869 4522.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.  
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.    
  3. Keskity tärkeimpään: Tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  
  4. Mahtava porukka: Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
Hakuaika alkaa: 28.07.2020 08:00Hakuaika päättyy: 16.08.2020 23:59
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Pirkkala