Logistiikan esimies / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.   

Nyt haemme Jämsän Halliin

LOGISTIIKAN ESIMIESTÄ  

ilmailun materiaalipalvelujen ammattilaisten tiiminvetäjäksi!   

Logistiikan esimiehenä vastaat oman alueesi logististen palvelujen saatavuudesta, ohjauksesta, toteutuksesta ja raportoinnista. Saat vastuullesi noin 20 hengen logistiikka-alan ammattilaisesta koostuvan tiimin, joiden työnjohdosta, työturvallisuudesta ja osaamisen kehittämisestä huolehdit. Kehität logistiikan toimintamalleja tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja osallistut myös projektilogistiikan hankkeisiin. Tehtävässä raportoit logistiikkapäällikölle.  

Hakijalta toivomme aiempaa taustaa logistiikan (esimies)tehtävistä sekä kokemusta tilaus-toimitusketjun kehittämisestä tuotantoympäristössä. Johtamistyylisi on osallistava, ihmisläheinen ja jämäkkä. Sinulla on halua ja kykyä kehittää logistiikan palveluita entistäkin paremmaksi yhdessä organisaation sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Hahmotat logistiikkapalveluiden kokonaisuuden, mutta kiiretilanteissa et pelkää kääriä hihojasi ja auttaa käytännön työtehtävissä. IT-taitosi ovat hyvällä tasolla ja olet tottunut toimimaan erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. Tarvitset tehtävässä sujuvan suomen lisäksi myös englannin osaamista.

Logistiikkainsinöörin tutkinto on etu, mutta ei pakollinen. Tehtävässä menestymistä auttaa kokemus vastaavalta tekniseltä toimialalta, kuten valmistavasta teollisuudesta tai kokoonpanoteollisuudesta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävän hyvin mielenkiintoisella toimialalla, kehittyvässä ilmailuteollisuuden logistiikkaorganisaatiossa. Tehtävässä saat paitsi vastuuta ja vapautta, myös osaavan työyhteisön tuen ja Patria-konsernin henkilöstöedut. Voit myös tutustua Patrialaisiin tarkemmin täällä: https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/tutustu-patrialaisiin 

Miksi Patria?
 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, kerro meille itsestäsi lähettämällä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat viimeistään 9.8. mennessä. 

Mikäli haluat keskustella tarkemmin tehtävästä tai työskentelystä Patrialla, voit olla yhteydessä Eezy Personnelin Ulla Kauppiin ulla.kauppi@eezy.fi. Puhelimitse tiedustelut 13.7. klo 10-12 p. 0504661062, muina aikoina sähköpostitse.Hakuaika alkaa: 01.07.2020 11:00Hakuaika päättyy: 09.08.2020 23:59
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Halli