Suunnitteluinsinööri / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Nyt haemme Jämsän Halliin

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Tehtäviin kuuluvat sotilas- ja siviili-ilma-alusten muutos- ja korjaustöiden suunnitteluun ja ongelmanratkaisuun liittyvät työt. Tuotannon tukitoimet asiantuntijana ja ongelmanratkaisijana ovat oleellisin osa työtä. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Hakijalta edellytetään:

-    insinöörin tutkintoa
-    teknisen piirtämisen osaamista
-    lujuusopin perustietämystä
-    3D-suunnitteluosaamista
-    hankekelpoisuutta (tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys)
-    hyvää englannin kielen taitoa
-    käytännönläheistä lähestymistapaa ongelmanratkaisuissa

Lisäksi arvostamme:  

-    lentotekniikan opintoja
-    kevytrakennetekniikan tuntemusta
-    komposiittirakenteiden tuntemusta
-    NDT-menetelmien tuntemusta
-    sotilasilma-aluksen eheydenhallinnan tuntemusta
-    ilma-aluksen järjestelmien tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen 14.6.2020 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin kello 8-16 Janne Linna, 040 869 3663 ja Jarkko Tikka, 040 869 3308.


Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 20.05.2020 10:00Hakuaika päättyy: 14.06.2020 23:00
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli