Tutkimusinsinööri / Land, Hämeenlinna

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.


Haemme Hämeenlinnaan

TUTKIMUSINSINÖÖRIÄ

panssariajoneuvojen lujuuslaskentaan.

Tehtäviisi kuuluvat ajoneuvojen lujuuslaskenta ja rakenteiden kestoikäarvioiden laskenta.

Määrität vastuualueesi tutkimuksia ja toteutat niitä. Osallistut myös oman vastuualueesi testaus-, kokeilu- ja verifiointisuunnitelmien laatimiseen, toteuttamiseen ja raportointiin. Ohjaat suunnittelijoita lujuuslaskentaan liittyen. Teetät myös omaan osaamisalueeseesi liittyviä tutkimuksia insinööritoimistoilla sekä laboratoriotestejä yliopistoilla ja tutkimuslaitoksilla.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva tekninen koulutus ja kokemusta lujuuslaskennasta. Katsomme eduksesi myös kokemuksen tuotekehityksestä ja siihen liittyvien ohjelmistojen käytöstä. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työskentelyotteesi on systemaattinen ja ajattelutapasi analyyttinen. Arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja sekä halua kehittyä työssäsi alan huippuosaajaksi. 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän huippuosaajien joukossa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 10.6.2020 mennessä osoitteessa www.patriagroup.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Juha Pääskyvuori, puh. 040 869 6763 / juha.paaskyvuori@patriagroup.com.

Hakuaika alkaa: 14.05.2020 13:00Hakuaika päättyy: 10.06.2020 23:59
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Hämeenlinna