Moottoriasentaja / Aviation, Linnavuori

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Aviation-liiketoiminta
tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Nyt haemme Nokian Linnavuoreen

MOOTTORIASENTAJIA

dieselmoottorien huolto-, korjaus- ja testaustöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista perustutkintoa (esim. autonasentaja tai moottoriasentaja) ja useamman vuoden korjaamo- ja asennuskokemusta. Kokemus mekaanisesta kunnossapidosta, polttoainelaitteiden huoltotöistä ja dieselmoottoreiden koekäytöstä katsotaan eduksi.

Olet omatoiminen, sinulla on huolellinen työote ja motivaatiota ammattitaitosi kehittämiseen. Sinulta löytyy joustavuutta vaihtelevissa kuormitustilanteissa ja valmiutta matka-asennustöihin. Englannin kielen taitosi on vähintään tyydyttävällä tasolla.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä dieselmoottoreiden parissa lähellä asiakasta. Monipuoliset työtehtävät mahdollistavat oman ammattitaitosi jatkuvan kehittämisen. Työ on itsenäistä, mutta sitä tehdään yhteistyössä osaavien työkavereiden kanssa.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotannon esimies Petri Saariniemi puh. 040 869 2815, petri.saariniemi@patriagroup.com  ja tuotannon esimies Susanna Vihinen puh. 040 869 2599, susanna.vihinen@patriagroup.com.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: Tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  
  4. Mahtava porukka: Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 10.02.2020 08:00Hakuaika päättyy: 24.02.2020 23:00
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Nokian Linnavuori