Harjoittelu- tai lopputyöpaikka, FPGA-ohjelmisto- ja elektroniikkasuunnittelu / Systems, Tampere

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Patrian Systems-liiketoiminta Tampereella tarjoaa harjoittelu/lopputyöpaikkoja radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien sekä langattoman tiedonsiirron suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtävissä.

FPGA-ohjelmistosuunnittelu

Riippuen osaamistaustastasi tehtäviisi voi sisältyä elementtejä reaaliaikaisesta signaalinkäsittelystä puhtaampaan ohjelmistosuunnitteluun. Lopputyön aihe voisi esimerkiksi liittyä CANDL-järjestelmän reaaliaikaprosessoinnin toteutukseen tai MUSCL-tuotteen datan vastaanottoon ja paketointiin. Etsimällämme henkilöllä on opiskelujen kautta hankittua kokemusta FPGA-piireistä sekä laitteistoläheisestä ohjelmistosuunnittelusta C / C++ -ohjelmointikielillä. Kokemus Xilinxin tuotteista sekä ymmärrys langattomasta tietoliikenteestä katsotaan eduksi.

Elektroniikkasuunnittelu

Toimit osana monialaista suunnittelutiimiä, jossa yhdistyvät laitteisto-, ohjelmisto- ja signaalinkäsittelyosaaminen. Lopputyön tekemistä tukevat työtehtäväsi rakentuvat monipuolisista elektroniikka-alueen suunnittelutehtävistä sisältäen taustastasi riippuen:

•    Elektroniikkapiirien suunnittelua
•    Piirikaavioiden suunnittelua PADS-ohjelmistolla
•    Piirilevy-layoutien suunnittelua
•    Komponenttien PADS-symboleiden luontia
•    Elektroniikan suunnittelu- ja tuotantoprosessiin liittyviä tehtäviä

Tehtävässä vaaditaan sekä teoreettista osaamista pääasiassa digitaalielektroniikasta että kiinnostusta käytännön piirilevysuunnitteluun. Opinnot RF-piirilevyjen suunnittelusta sekä elektroniikan testauksesta lasketaan eduksi.

Sekä ohjelmisto- että elektroniikkasuunnittelun harjoittelussa/lopputyössä pääset kokemaan niin tutkimustyyppistä uusien tuotteiden parissa tehtävää tuotekehitystä kuin konkreettisempaa insinöörityötä valmiiden tuotteiden parissa.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta tarttua kiinni monipuolisiin tehtäviin yhdessä muun tiimin kanssa.

Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa patriagroup.com/fi/avoimet-tyopaikat viimeistään 29.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa tuoteryhmäpäällikkö Jouni Malinen, puh. 040 869 2699, jouni.malinen(a)patriagroup.com.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen. 

Hakuaika alkaa: 31.01.2020 18:00Hakuaika päättyy: 29.02.2020 23:55
Luokittelut
Yritys