Järjestelmäasiantuntijoita (System Specialist) / Systems, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Airborne Systems -yksikkö keskittyy lentävän kaluston kehittämiseen, ylläpitoon ja järjestelmien elinkaaren tukeen pääasiakkaallemme Puolustusvoimille.


Haemme Jämsän Halliin

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJOITA (System Specialist)

Etsimme joukkoomme järjestelmäasiantuntijoita toimimaan nykyisen ja tulevan hävittäjäkaluston kanssa. Pääpainoalueita ovat tutka- ja elektronisen sodankäynnin järjestelmät.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:

 • Koulutukseltasi olet Ins./DI/FM
 • Järjestelmäasiantuntemusta ja osaamista sinulta löytyy lentokone-, signaalinkäsittely-, sähkö- tai automaation alueelta
 • Olet ratkaisukeskeinen ihminen, jolla on innostusta kehittää edelleen itseään ja tarttua haasteisiin

Eduksi katsomme:

 • Tutkatekniikan ja elektronisen sodankäynnin tekniikoiden ja järjestelmien tuntemuksen
 • Ymmärryksen radio- ja tutkasignaalien käsittelystä
 • Lentokoneen avioniikkajärjestelmien tuntemuksen
 • Ennakkoluulottoman asenteen työskennellä haastavien järjestelmien parissa

Olemme tiivis ja mukava työporukka Jämsän Hallissa, työskentelemme lentokoneiden avioniikkajärjestelmien parissa hyvin mielenkiintoisella tehtäväkentällä. Joukossamme on monen osa-alueen asiantuntijoita, jotka auttavat myös sinua kehittymään ja kasvamaan oman alueesi huippuasiantuntijaksi. Odotamme innolla hakemusta mahdolliselta uudelta työkaveriltamme ja toivomme, että voisit olla joukossamme jo elokuussa 2019. Jätäthän hakemuksesi 31.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuoteryhmäpäällikkömme Laura Hakanen p. 040 869 3358, laura.hakanen@patria.fi.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 17.04.2019 16:00Hakuaika päättyy: 31.05.2019 23:55
Luokittelut
Yritys