Tuotannonsuunnittelija / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme Halliin
 
TUOTANNONSUUNNITTELIJAA
 
lentokoneiden, niiden laitteiden ja tukeutumisjärjestelmien huoltojen, korjausten ja modifikaatioiden tuotannonohjauksen pariin.
 
Tehtävässäsi vastaat tuotantosuunnitelmien laadinnasta ja ylläpidosta. Tehtävään kuuluu myös myyntitilausten laadinta ja ylläpito sekä laskutusimpulssien tekeminen. Päätyövälineesi on oma toiminnanohjausjärjestelmämme ja asiakkaiden kalustonhallinnan järjestelmät.
 
Edellytämme sinulta
- soveltuvaa vähintään keskiasteen tutkintoa ja/tai työkokemusta tuotannonohjauksesta
- kykyä toimia vaativassa teollisessa ympäristössä
- kykyä kommunikoida asiakkaan ja omien sidosryhmien kanssa
- toiminnanohjausjärjestelmän hyvää hallintaa
- hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa
- suunnitelmallista työotetta
- teknisten ohjeiden lukutaitoa
 
Arvostamme
- lentoteknistä koulutusta ja kokemusta
- teknisten piirustusten lukutaitoa
- kokemusta huoltoliiketoiminnasta
- sotilas- ja siviili-ilmailumääräysten tuntemusta
 
Jos omaat järjestelmällisen työskentelytavan, tekemisen meiningin ja halun oppia uutta etkä pelkää haasteita tai paineita, tämä voi olla sinun paikkasi.
 
Tarjoamme monipuolisia tehtäviä ilmailun parissa, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä Patria-konsernin henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16:
Tuotannonohjauksen esimies Harri Himanen, 040 869 3474 (sähköposti etunimi.sukunimi@patria.fi)
Tuotannonohjauksen päällikkö Janne Tanni, 040 869 3628

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä


Hakuaika alkaa: 17.04.2019 08:00Hakuaika päättyy: 07.05.2019 23:00
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli