Chief theoretical knowledge instructor (CTKI) / Aviation, Pirkkala

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Lentokoulutustoimintamme edelleen laajentuessa ja kansainvälistyessä haemme nyt sinua

Chief theoretical knowledge instructor (CTKI)

Tässä tehtävässä olet lentokoulutuksen huippuketjussa vastaten teoriaopetuksen standardisoinnista ja teoriaopettajien kertauskoulutuksesta. Pääset suunnittelemaan ja kehittämään koulutusta yhdessä koulutuspäällikön ja päälennonopettajan kanssa.

Vaatimuksena tehtävään ovat hyvät johtamistaidot sekä vahva näkemys ja kokemus teoriaopetuksesta ammattilentäjäkoulutuksessa.

Meillä tehtävänkuvastasi on mahdollista rakentaa juuri sellainen, joka tukee sinun toivomiasi osa-alueita. Painottuupa toiveesi sitten kouluttamiseen, kehittämiseen, osittain lentoyhtiössä lentämiseen, muihin ilmailun osa alueisiin tai kaikkiin näihin, kasaamme sinulle toimivan setin. Patria on konsernina sellainen, jossa ilmailun ammattilainen saa erityisen hyvät mahdollisuudet, oikeasti.

Palkkataso kestää vertailun muiden alan toimijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme muita huomattavia etuja mm. laajan työterveyshuollon.

Erittele hakemuksessasi lupakirjasi, kelpuutuksesi ja lentokokemuksesi sekä kuvaa myös, mitä lisäkoulutusta mahdollisesti tarvitset. Tarvittaessa koulutamme ne sinulle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Koulutuspäällikkö Vesa Kaartinen p. +358 40 869 2094 ja Operatiivinen johtaja Ville Kettula p. +358 40 869 4522.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.  
  3. Keskity tärkeimpään: Tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  
  4. Mahtava porukka: Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
Hakuaika alkaa: 16.04.2019 09:00Hakuaika päättyy: 05.05.2019 23:00
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Pirkkala