Suunnittelija / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme nyt Jämsän Halliin

SUUNNITTELIJAA

Tehtäviin kuuluvat sotilas- ja siviili-ilma-alusten muutos- ja korjaustöiden suunnitteluun liittyvät työt.
Osallistut rakenteiden ja järjestelmien konstruktiosuunnitteluun, materiaali- ja komponenttivalintoihin, suunnitteluun liittyvään laskentaan sekä suunnitteluun liittyvien piirustusten ja muiden suunnitteludokumenttien laadintaan.

Hakijalta edellytetään:
-AMK-insinöörin tutkintoa soveltuvalta alalta
-hyvää englannin kielen taitoa
-käytännönläheistä otetta suunnittelun haasteisiin

Lisäksi arvostamme:
-lentotekniikan opintoja
-kevytrakennetekniikan tuntemusta
-ilma-aluksen järjestelmien tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Mikäli tarpeen, työtä on perehdytysjakson jälkeen mahdollista tehdä 1-2 päivää viikossa toissijaisessa työpisteessä (Tampereen toimipiste ja/tai etätyö).

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 suunnittelun esimies Sami Heletoja, 0408693320 ja tuotekehitysjohtaja Jarkko Tikka, 0408693308.

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 15.04.2019 09:00Hakuaika päättyy: 30.04.2019 23:00
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli